Zaterdag 7 Oktober Black Leash Renie (Pearl Jam Tribute) + supportact
Aanvang: 21.00 Doors 20.30
Entree 7,50Zaterdag 11 November Badhs Party met Homeward Bound, Captain Disco en The Sketchers!
Aanvang: 21.00 Doors 20.30
Entree 7,50Vrijdag 17 November Tim Honnef - Ruwe Schets

''Ruwe Schets draait om het thema identiteit en wat je maakt wie je bent.In de voorstelling wordt door middel van een mengeling van verhalend cabaret, theater, interactie en her en der een vleugje pozie het antwoord op deze vraag op meerdere manieren uitgezocht.
De voorstelling ''Ruwe Schets'' bestaat uit een samensmelting van de eerder door Tim in Edinburgh gespeelde (en naar het Nederlands vertaalde) voorstellingen en nieuw werk. De doelgroep bestaat uit mensen die houden van verhalend cabaret en theater (en is toegankelijk vanaf om en nabij zestien jaar).


Het is eigenlijk enorm merkwaardig. Ik bedoel: ik speel mijn voorstellingen al vijf jaar in het Verenigd Koninkrijk. Voorstellingen die bestaan uit een mix van experimenteel solotheater, pozie en cabaret. Mensen zeiden en schreven zelfs vriendelijke dingen als: ''A fascinating curiosity of the Fringe and an intriguing piece of experimental theatre.'' (BritishTheatreGuide), ''Een curieuze maar ook intrigerende solo-voorstelling....een soort meta-theater waarin de gebruikelijke illusie bewust wordt doorbroken.'' (CultureelPersBureau), ''A warm-hearted, poetic hour, fragile and poignant'' (The List) en ''He has a strong presence and endearing personality and made me wonder about the progression of theatre'' (Fringereview).

Heel leuk. Heel aardig. Maar eigenlijk is het toch te bizar voor woorden dat ik mijn werk tot nu toe verborgen heb gehouden voor het Nederlandse publiek? Waarom eigenlijk?
Was het angst? Was het vluchtgedrag? Of ben ik gewoon een enorme treuzelaar?

Ik heb er zin in! Om kennis te maken met jullie en om jullie kennis te laten maken met mij. Beter laat dan nooit!

Biografie

Tim Honnef (Harlingen, 1990) is theatermaker, schrijver en cabaretier. Zijn voorstellingen kenmerken zich door een unieke mix van experimenteel theater, cabaret, interactie, pozie en het gebruik van multimedia. In de voorstellingen wordt door Honnef de grens tussen fictie, werkelijkheid en identiteit opgezocht en overschreden.

Zijn eerste drie solo-voorstellingen gingen in premire op het Edinburgh Festival Fringe in Schotland. De laatste in deze reeks, getiteld ''Jonas Mller Regrets Writing This F*cking Masterpiece'' was onderdeel van de programmering van de Underbelly, n van de big four venues in Edinburgh. Tim's voorstellingen werden door de pers in Edinburgh omschreven als intrigerend, curieus en experimenteel meta-theater. Tim zelf wordt liever gewoon een potische plaaggeest genoemd.

Vanaf 2017 zal Tim te zien zijn in de Nederlandse theaters met ''Ruwe Schets'' De van Noord tot Zuid Tour. Hij kijkt er erg naar uit.

Aanvang: 20.15
Entree: 10,00

Meer Informatie:
Officile Website: www.timhonnef.comWoensdag 6 december Tryater Wat jo Wolle! De ideale teaterjn mei Lourens van den Akker, Aly Bruinsma, Nynke Heeg en Ali Zijlstra
Aanvang: 20.00Zaterdag 16 December Open Podium Doarpsbelang de Westereen
Aanvang: 19.30
Entree: gratis

Deelnemers kunnen zich aanmelden bij Albert Wijbenga: albertdoarpsbelang@gmail.comZaterdag 27 Januari Freezerock
Info volgtVrijdag 9 Februari DILANA + supportact Pendants
Aanvang 21.00 Doors 20.30
Entree: vvk 10,00 aan de kassa 12,50Zaterdag 10 Maart Tributenight met Highway to Rosie (AC/DC) en In your Honor (Foo Fighters)
Aanvang 21.30 Doors 21.00
Entree: 7,50Vrijdag 7 April ABBA Tribute
Aanvang: 20.00
Entree: vvk 10,00 aan de kassa 12,50


Voor meer info over alle evenementen kijk op onze Facebook pagina.